RESTORAN JEZERO - Restoran Jezero Topola - Budite gost na sopstvenom veselju

Idi na sadržaj

Glavni meni

RESTORAN JEZERO

NAŠI OBJEKTI

   U 35 godina dugoj tradiciji u ugostiteljstvu porodice Simić, Restoran Jezero u Topoli  je izgradio prepoznatljiv imidž, a gotovo da nema onih koji u njega bar jednom nisu svratili, bilo da su meštani ovoga kraja, ili putnici koje je  put naveo kroz samo srce Šumadije.

   Smešten na putu Topola - Beograd, tradicionalno je svratište brojnih putnika namernika, koji u prijatnom ambijentu, uz vrhunsko šumadijsko pečenje i specijalitete sa roštilja, provode prijatne sate odmora.
   Pored toga, naš restoran je pogodan i za organizaciju proslava svih vrsta, počevši od porodičnih ili poslovnih ručkova i proslava, do druženja na maturskim proslavama ili jubilejima, novogodišnjih dočeka, ukratko, bilo kojim povodom...Posebno smo ponosni na brojna svadbena veselja u salama za proslave po kojima je naš restoran nadaleko čuven.
   U našoj orgamnizaciji održavaju se tradicionalne manifestacije koje ujedno promovišu ne samo naš restoran i ponudu, već i turističe potencijale našeg kraja.  
Restoran Jezero raspolaže kapacitetima da ugosti i organizovane turističke grupe, bez ograničenja u broju obroka kojie je potrebno pripremiti
U sklopu Restorana Jezero nalazi se i otvorena bašta koja od ranog proleća do kasne jeseni pruža posetiocima trenutke opuštanja u hladu vrba i prepoznatljivom ambijentu tradicionalnih šumadijskih eksponata.


Kontakt informacije

064/ 30 18 728
060/ 15 81 701
034/ 68 11 528
   Kontakt

 
 

Powered By 2A Creative Team
Restoran Jezero Topola © 2012.  Designed by 2A Design
Nazad na sadržaj | Nazad na glavni meni